Bedrijven staan continue voor de uitdaging om wendbaar en flexibel te blijven. Elke organisatie wordt minstens een keer of soms zelfs meerdere keren per jaar geconfronteerd met niet aangesloten systemen, verouderde software en applicaties, steeds complexere beveiligingsrisico's en de noodzaak om met hun software en processen blijvend te kunnen reageren op marktveranderingen of veranderende wensen van de werknemers. "Een lange zin, maar wij zien die voorbeelden hier elke dag!"

Deze uitdagingen kunnen leiden tot inefficiënte of langzame (software) applicaties, verdeelde data over meerdere systemen, en gemiste kansen om data slimmer te integreren en te rapporteren. SloosICT, onder leiding van directeur Fabian Sloos, speelt een cruciale rol in het helpen van bedrijven om deze uitdagingen het hoofd te bieden. "Onze missie is om bedrijven te voorzien van de tools en ondersteuning die nodig zijn om snel in te spelen op veranderingen," zegt Fabian Sloos.

Maatwerkoplossingen voor verouderde IT-systemen

Veel bedrijven worstelen met het probleem dat hun bestaande IT-infrastructuur niet snel genoeg kan worden aangepast aan nieuwe bedrijfsbehoeften of technologische ontwikkelingen. Dit kan een grote hindernis vormen, zowel naar de markt toe als naar de medewerkers die met de software moeten werken. SloosICT begrijpt deze pijnpunten en biedt maatwerkoplossingen die bedrijven helpen hun systemen te moderniseren en flexibel te blijven opereren. "Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke benadering en het vermogen om oplossingen op maat te bieden die goed of zelfs precies aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten," aldus Sloos.

Integratie van nieuwe technologieën voor concurrentievoordeel

De snelle adoptie van technologieën, nieuwe applicaties, AI, machine learning en het Internet of Things (IoT) biedt nieuwe kansen, maar ook uitdagingen voor bedrijven. Deze technologieën kunnen bedrijfsprocessen transformeren en nieuwe mogelijkheden voor efficiëntie en innovatie creëren. Bedrijven hebben specialistische partners nodig die innovatie omarmen en die hen kunnen helpen deze technologieën te integreren. Het zit in het DNA van SloosICT om deze innovaties continu op te volgen: "Flexibiliteit zit in onze ‘core'. Het stelt ons in staat om snel te schakelen en proactief oplossingen te bieden die onze klanten echt vooruit helpen," legt Sloos uit. De vlotte adoptie van actuele technologieën biedt klanten een concurrentievoordeel en zorgt voor een hoge mate van tevreden gebruikers van de software.

Flexibele oplossingen met applicatie FileMaker

SloosICT is ook gespecialiseerd in het werken met FileMaker, een krachtige softwareoplossing die bedrijven helpt om op maat gemaakte database-applicaties te ontwikkelen. De kracht van maatwerk in software die precies aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften is ongeëvenaard: FileMaker biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het beheren van gegevens, automatiseren van workflows en verbeteren van de efficiëntie.

Bedrijven kunnen FileMaker gebruiken om specifieke processen te stroomlijnen, van klantrelatiebeheer tot inventarisbeheer en projectmanagement. "Onze expertise in FileMaker stelt ons in staat om unieke, op maat gemaakte oplossingen te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten," zegt Fabian Sloos. Zo maakte SloosICT met FileMaker een applicatie op maat, het elektronisch patiëntendossier, voor een kliniek in Amsterdam.

Door FileMaker te integreren in hun IT-infrastructuur kunnen bedrijven flexibel inspelen op veranderingen en hun operationele processen optimaliseren. "Onze kracht ligt in onze wendbaarheid en het vermogen om altijd een stap voor te zijn in technologie en klantbehoeften," concludeert Sloos.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem eens contact op!