API's

Optimale communicatie tussen uw systemen

Maakt u optimaal gebruik van uw bedrijfsgegevens of kan het beter? Hoeveel winst boekt u door informatie uit afzonderlijke cloud-applicaties automatisch aan elkaar koppelen? Denk aan het inlezen van factuur- en betaalinformatie uit boekhoudprogramma’s als Exact Online in uw projectadministratie, CRM-systeem of webshop. Om dit soort koppelingen tot stand te brengen heeft u API’s nodig. API staat voor Application Programming Interface.

Sloos ICT ontwikkelt API’s op maat zodat ze precies aansluiten bij de manier waarop u bedrijfsgegevens wilt gebruiken. Natuurlijk zorgen wij ook voor een probleemloze integratie en visualisatie van API’s in uw database-omgeving en online portals. 

Het maken van bedrijfsspecifieke softwarekoppelingen of API’s is een effectieve oplossing om meer uit bedrijfsgegevens en uw bestaande software te halen en om processen te stroomlijnen.

Bent u benieuwd naar de voordelen van API’s voor uw bedrijfsprocessen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.   

Wij werken graag met:

U

Analyse & Advies

Hoe wilt u graag werken? Wat heeft u nodig als het om uw software gaat? Sloos ICT komt bij u langs voor een inventarisatie. Op basis van uw wensen krijgt u eerlijk en vrijblijvend advies.

Ontwikkeling & Implementatie

Kiest u voor bedrijfssoftware op maat? Uw wensen vertaalt Sloos ICT in concrete oplossingen: online databases, portals en applicaties. Het resultaat? Slimmer gegevens opslaan, bewerken én delen.

Onderhoud & Uitbouw

Werkt u met systemen op basis van FileMaker Pro? Zoekt u een goede oplossing voor onderhoud of heeft u nieuwe wensen? Met Sloos ICT blijft u werken zoals u dat wilt.

Sloos ICT

Support: filemaker@sloosict.nl

Directie: Fabian Sloos
06-42704085
fabian@sloosict.nl

Industrieweg 42
2254AE Voorschoten

KVK: 68791208
BTW: NL002061990B09

 

 

Locatie