Analyse & advies

Zoekt u oplossingen om efficiënter met uw bedrijfsgegevens om te gaan? Wilt u sneller en eenvoudiger uw werk doen? Dan herkent u zichzelf ongetwijfeld in een van de volgende vragen:

  • Hoe maak ik slimmer gebruik van mijn data?
  • Hoe deel ik vertrouwelijke gegevens in een beveiligde omgeving?
  • Hoe krijg ik altijd en overal toegang tot mijn bestanden?

SloosICT analyseert, adviseert en vertaalt uw vraagstuk naar praktische dataoplossingen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van online databases, applicaties en portals met behulp van FileMaker Pro.

Meer uit uw data halen

Om voor u de juiste dataoplossing te ontwikkelen vragen wij door. Hoe verlopen uw bedrijfsprocessen? Met welk doel wilt u bepaalde informatie gebruiken? Antwoorden op deze en andere vragen zijn de basis voor een effectief eindproduct.

Met een goed beeld van uw wensen ontwikkelen wij online omgevingen met de juiste datastructuur en integratie van gegevens waar nodig. Zo maakt u straks slimmer gebruik van uw data. Ga voor meer informatie over onze online dataoplossingen naar ontwikkeling & implementatie.

Veilig online gegevens delen

Werkt u met vertrouwelijke data en wilt u deze delen met externe partners? Dan adviseren wij u graag over een beveiligde omgeving. Hier kunnen geautoriseerde gebruikers gegevens inzien en aanvullen. Natuurlijk bepaalt u zelf wie toegangsrechten krijgt voor welke gegevens. Ook weet u straks precies wie hier gebruik van maakt. U houdt zelf de regie.

Altijd en overal toegang

Voor de installatie van software en de opslag van uw data heeft u verschillende opties. U kunt kiezen voor een fysieke server op locatie of een cloudbased oplossing. Kent u de voordelen van werken in de cloud? De grootste meerwaarde is dat u en uw relaties via een internetverbinding altijd en overal toegang hebben tot actuele gegevens.

Kiest u voor een cloudbased oplossing? Dan adviseren wij u ook graag over een stabiele internetverbinding en de juiste beveiliging van uw gegevens.

Hoe wilt u werken met uw bedrijfsgegevens?

Welke wensen heeft u als het om uw bedrijfsgegevens gaat? Wij komen graag bij u langs om te bekijken hoe we u kunnen helpen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

U

Analyse & Advies

Hoe wilt u graag werken? Wat heeft u nodig als het om uw software gaat? SloosICT komt bij u langs voor een inventarisatie. Op basis van uw wensen krijgt u eerlijk en vrijblijvend advies.

Ontwikkeling & Implementatie

Kiest u voor bedrijfssoftware op maat? Uw wensen vertaalt SloosICT in concrete oplossingen: online databases, portals en applicaties. Het resultaat? Slimmer gegevens opslaan, bewerken én delen.

Onderhoud & Uitbouw

Werkt u met systemen op basis van FileMaker Pro? Zoekt u een goede oplossing voor onderhoud of heeft u nieuwe wensen? Met SloosICT blijft u werken zoals u dat wilt.

SloosICT

Support: filemaker@sloosict.nl

Directie: Fabian Sloos
06-42704085
fabian@sloosict.nl

Industrieweg 42
2254AE Voorschoten

KVK: 68791208
BTW: NL002061990B09

 

 

Locatie