Onderhoud & uitbouw

Werkt u naar tevredenheid met uw online database, portal of andere applicaties? Dat wilt u natuurlijk graag zo houden. SloosICT zorgt ervoor dat uw systeem blijft draaien. Ook voor de uitbouw van bestaande oplossingen steken we onze handen uit de mouwen. Voor het ontwikkelen van software werken we met FileMaker Pro.

Nieuwe wensen en eisen?

Als ondernemer zit u niet stil. Hierdoor stelt u vroeg of laat andere eisen aan uw software. Groeit uw bedrijf? Dan neemt de hoeveelheid gegevens waarmee u werkt toe. Dit kan de verwerkingssnelheid van uw acties beïnvloeden. Heeft u nieuwe functionaliteiten nodig omdat u informatie op een andere manier wilt gebruiken? Na inventarisatie van uw wensen zorgen wij voor de ontwikkeling & implementatie van aanvullende software.

De prestaties van uw server en software houden we nauwlettend in de gaten. Capaciteit en snelheid zijn hierbij belangrijke criteria. Nieuwe wensen vertalen we in passende oplossingen.

Uitbouw van uw bestaande systeem omvat onder meer:

  • Herziene inrichting van uw database
  • Verfijning van uw zoekfunctionaliteit
  • Nieuwe knoppen voor uw online portal
  • Koppelingen met bestaande systemen
  • Automatisering van handelingen

Updates en gebruikersvragen

Updates van de software die we voor u ontwikkelen voeren we eerst uit in een testomgeving. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsprocessen niet verstoord worden. Natuurlijk houden we en uw gebruikers op de hoogte van updates en andere onderhoudswerkzaamheden. Als het nodig is overleggen we met uw eigen systeembeheerder.

Hebben uw gebruikers vragen over het gebruik van de software die we voor u ontwikkelen? Dan verzorgen wij de nodige uitleg.

Persoonlijk contact

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen komen we graag naar u toe. Voor overleg met uw management bijvoorbeeld of met uw hoofdgebruikers. Over de frequentie maken we afspraken. Ad hoc overleg is natuurlijk ook mogelijk. Uitgangspunt is altijd dat u kunt werken zoals u graag wilt. Als uw wensen veranderen gaan we snel voor u aan de slag met een oplossing.

Meer weten?

Werkt u met applicaties op basis van FileMaker Pro? Zoekt u een goede oplossing voor het onderhoud van uw systeem of heeft u wensen voor de uitbreiding van bestaande voorzieningen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

U

Analyse & Advies

Hoe wilt u graag werken? Wat heeft u nodig als het om uw software gaat? SloosICT komt bij u langs voor een inventarisatie. Op basis van uw wensen krijgt u eerlijk en vrijblijvend advies.

Ontwikkeling & Implementatie

Kiest u voor bedrijfssoftware op maat? Uw wensen vertaalt SloosICT in concrete oplossingen: online databases, portals en applicaties. Het resultaat? Slimmer gegevens opslaan, bewerken én delen.

Onderhoud & Uitbouw

Werkt u met systemen op basis van FileMaker Pro? Zoekt u een goede oplossing voor onderhoud of heeft u nieuwe wensen? Met SloosICT blijft u werken zoals u dat wilt.

SloosICT

Support: filemaker@sloosict.nl

Directie: Fabian Sloos
06-42704085
fabian@sloosict.nl

Industrieweg 42
2254AE Voorschoten

KVK: 68791208
BTW: NL002061990B09

 

 

Locatie