Ontwikkeling & implementatie

Hoe werkt u straks efficiënter met uw bedrijfsgegevens? Welke online dataoplossingen passen bij uw specifieke wensen en situatie? Op basis van analyse & advies ontwikkelen we software en koppelingen tussen bestaande applicaties.

Online database

Een database maakt het eenvoudiger om bedrijfsinformatie terug te vinden. Hiervoor is het wel belangrijk dat u gegevens op de juiste manier organiseert en structureert. Dit is precies wat we voor u doen bij het maken van een database-ontwerp. Voor het ontwikkelen van deze en andere online dataoplossingen werken we met FileMakerPro.

Met een online database deelt u eenvoudig informatie met geautoriseerde gebruikers. Werken vanuit de cloud biedt hierbij extra zekerheid. Uw gegevens zijn 24/7 beschikbaar en altijd actueel.

Applicaties

Werkt u bijvoorbeeld met een boekhoudpakket en wilt u dit koppelen aan uw CRM-systeem? Dan programmeren we voor u de juiste verbinding. Wilt u bepaalde processen automatiseren? Bijvoorbeeld het uitvoeren van complexe (en tijdrovende) berekeningen? Ook hiervoor leveren wij maatwerkoplossingen. Hierdoor bespaart u tijd en maakt u processen minder foutgevoelig.

Online portals

Welke medewerkers of externe relaties krijgen toegang tot uw bedrijfsinformatie? Welke rechten wilt u aan uw gebruikers toekennen? Met online portals op maat houdt u zelf de regie.

Via een eigen inlog komen uw gebruikers in een gepersonaliseerde omgeving. Hier vindt u bijvoorbeeld:

  • management dashboards
  • specifieke KPI’s
  • klantstatistieken
  • berekeningen
  • doorlooptijden

Ook een directe (beveiligde) toegang tot project- of klantdossiers is mogelijk. In het laatste geval koppelt u gebruikersrechten aan unieke criteria zoals cliëntnummers en BSN-nummers.

Ontwikkelteam

Afhankelijk van uw vraag stellen wij een ontwikkelteam samen. Hierin werken vakmensen vanuit diverse disciplines samen aan uw project. Denk bijvoorbeeld aan app-bouwers, netwerk- en Wifi-specialisten. In de communicatie over het project heeft u altijd een vaste contactpersoon.

Prototype

Na een inventarisatie van uw wensen laten wij u zo snel mogelijk een prototype zien van de oplossing. Hierbij gebruiken we (voor zover mogelijk) gegevens uit uw eigen organisatie zodat u een realistisch beeld krijgt.

Aan de hand van uw ervaringen en feedback zetten we voor u de puntjes op de ‘i.

Implementatie

Bij ingebruikname van uw nieuwe database, applicatie of portal begeleiden we u en uw medewerkers natuurlijk waar nodig. Ook na die tijd kunt u altijd een beroep op ons doen. Bijvoorbeeld voor onderhoud & uitbouw van uw systeem.

Hoe kunt u straks efficiënter werken?

Zoekt u een oplossing om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen? Bent u benieuwd hoe online dataoplossingen u hierbij helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

U

Analyse & Advies

Hoe wilt u graag werken? Wat heeft u nodig als het om uw software gaat? SloosICT komt bij u langs voor een inventarisatie. Op basis van uw wensen krijgt u eerlijk en vrijblijvend advies.

Ontwikkeling & Implementatie

Kiest u voor bedrijfssoftware op maat? Uw wensen vertaalt SloosICT in concrete oplossingen: online databases, portals en applicaties. Het resultaat? Slimmer gegevens opslaan, bewerken én delen.

Onderhoud & Uitbouw

Werkt u met systemen op basis van FileMaker Pro? Zoekt u een goede oplossing voor onderhoud of heeft u nieuwe wensen? Met SloosICT blijft u werken zoals u dat wilt.

SloosICT

Support: filemaker@sloosict.nl

Directie: Fabian Sloos
06-42704085
fabian@sloosict.nl

Industrieweg 42
2254AE Voorschoten

KVK: 68791208
BTW: NL002061990B09

 

 

Locatie