FileMaker: jouw software volledig op maat

FileMaker: bedrijfssoftware op maat

FileMaker is een krachtig en veelzijdig platform voor het creëren van op maat gemaakte apps die bedrijfsprocessen stroomlijnen en optimaliseren.

Met FileMaker kunnen bedrijven eenvoudig database-gedreven oplossingen ontwikkelen die perfect aansluiten op hun unieke behoeften. Deze oplossingen variëren van het beheren van inventaris en klantrelaties tot projectmanagement en andere kritieke bedrijfsactiviteiten, zoals zelfs een elektronisch patiëntendossier.

FileMaker biedt de flexibiliteit en functionaliteit om diverse workflows te verbeteren. Het platform maakt het mogelijk om complexe data te beheren, processen te automatiseren en waardevolle inzichten te verkrijgen, allemaal via een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Of het nu gaat om kleine bedrijven of grote ondernemingen, FileMaker kan worden aangepast aan verschillende sectoren en bedrijfsmodellen, waardoor het een ideale keuze is voor organisaties die op zoek zijn naar efficiënte en schaalbare software oplossingen.

FileMaker Pro

FileMaker Pro is een krachtige desktopapplicatie voor het maken en beheren van maatwerk- databases en -applicaties, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

FileMaker Go

FileMaker Go is een mobiele app voor iOS-apparaten waarmee gebruikers onderweg FileMaker-databases kunnen openen, bewerken en beheren.

FileMaker WebDirect

FileMaker WebDirect biedt toegang tot FileMaker-applicaties via een webbrowser, waardoor gebruikers overal met internet toegang hebben tot hun databases.

FileMaker Server

FileMaker Server host en beheert FileMaker-databases, biedt verbeterde prestaties en veiligheid, en geeft bedrijven eigen controle over hun serveromgeving.

SloosICT blaast leven in jouw FileMaker software

Wat zijn de kansen en mogelijkheden om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen met software op maat? Om prettiger, efficiënter en veiliger te werken? SloosICT brengt ze samen met jou in kaart.

De voordelen van FileMaker

  • Maatwerkoplossingen

FileMaker-software kan volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van een bedrijf. Door maatwerkoplossingen te bieden, kan de software naadloos integreren met bestaande workflows en processen, wat resulteert in een efficiëntere bedrijfsvoering.

  • Gebruiksvriendelijk

FileMaker is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten: software op maat kan volledig worden ingericht naar jouw wens en de wens van jouw werknemers. Suggesties en verbeteringen kunnen direct worden doorgevoerd om de werkzaamheden prettiger en efficiënter te laten verlopen.

  • Efficiëntieverbetering 

Met FileMaker kunnen bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd, wat leidt tot tijd- en kostenbesparingen. Dit helpt bedrijven om hun middelen efficiënter te benutten en de algehele productiviteit te verbeteren.

  • Betrouwbaarheid 

FileMaker staat bekend om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. Bedrijven kunnen vertrouwen op een consistent, goed functionerend systeem, ondersteund door vele deskundige technische ondersteuningsmogelijkheden om eventuele problemen snel op te lossen.

  • Groei en flexibiliteit 

FileMaker-oplossingen zijn schaalbaar en flexibel, waardoor ze met een bedrijf kunnen meegroeien. Ze kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende behoeften en omstandigheden, wat zorgt voor een toekomstbestendige investering.

 

Wat levert het op?

Tevreden end-users 

Met FileMaker kunnen jouw gebruikers genieten van intuïtieve interfaces en vlekkeloze prestaties, waardoor ze efficiënter kunnen werken en betere resultaten kunnen behalen. Dit leidt tot meer tevredenheid bij eindgebruikers en een verhoogde productiviteit binnen jouw organisatie.

Werkend systeem op basis van laatste technische zaken

FileMaker houdt jouw systeem up-to-date met de nieuwste technologieën, waardoor je altijd profiteert van de laatste ontwikkelingen in de wereld van software. Dit zorgt ervoor dat jouw systeem niet alleen optimaal presteert, maar ook klaar is voor de toekomstige uitdagingen en vereisten.

Gestroomlijnde bedrijfsprocessen 

Door FileMaker te gebruiken, kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en stroomlijnen. Dit resulteert in efficiëntere workflows, verbeterde communicatie en betere samenwerking tussen teams. Hierdoor kun je sneller reageren op veranderende behoeften en concurrentiedruk, waardoor jouw organisatie flexibeler en veerkrachtiger wordt.

Welke FileMaker oplossing past bij mij?

FileMaker Pro

FileMaker Pro is de desktoptoepassing van de FileMaker softwarefamilie. Het biedt een krachtige en flexibele omgeving voor het creëren van maatwerkdatabases en -applicaties. Met FileMaker Pro kan SloosICT complexe databankoplossingen op maat ontwikkelen met een gebruiksvriendelijke, en volledig aanpasbare, interface. FileMaker Pro ondersteunt scripting, rapportages, en integratie met andere software, waardoor het ideaal is voor het beheren van bedrijfsprocessen, het bijhouden van klantgegevens, en het automatiseren van taken. Benieuwd naar de mogelijkheden van FileMaker Pro voor jouw onderneming? Neem eens contact op.

FileMaker Go

FileMaker Go is een mobiele applicatie die speciaal is ontworpen voor iOS-apparaten zoals iPhones en iPads. Met FileMaker Go kan SloosICT apps ontwikkelen die gebruikers in staat stelt om FileMaker-databases onderweg te openen en te gebruiken, ideaal voor de mobiele werknemer. Met FileMaker Go kunnen gebruikers gegevens invoeren, rapporten genereren, en op maat gemaakte workflows uitvoeren, zelfs wanneer ze niet achter een computer zitten. De app biedt een hoge mate van flexibiliteit en functionaliteit, wat essentieel is voor bedrijven die hun mobiele werknemers willen voorzien van dezelfde mogelijkheden als hun kantoormedewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden van FileMaker Go voor jouw onderneming? Neem eens contact op.

FileMaker WebDirect

FileMaker WebDirect is een webgebaseerde interface waarmee gebruikers toegang krijgen tot FileMaker-applicaties via een webbrowser. Dit betekent dat je FileMaker-databases kunt benaderen en bewerken zonder dat je de FileMaker Pro-software op je computer hoeft te installeren. WebDirect maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens vanaf elke locatie met een internetverbinding. Het biedt dezelfde gebruikservaring en functionaliteit als de desktopversie, wat het een krachtige oplossing maakt voor externe toegang en samenwerking. Ook maakt WebDirect het mogelijk om op Android toestellen te kunnen werken, naast de iOs ondersteuning via FileMaker Go. Benieuwd naar de mogelijkheden van FileMaker WebDirect voor jouw onderneming? Neem eens contact op.

FileMaker Server

FileMaker Server is een robuuste serveroplossing die is ontworpen om FileMaker-databases te hosten en te beheren. Het biedt verbeterde prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging voor bedrijven die grootschalige databaseoplossingen nodig hebben. Bedrijven kunnen hun eigen server controleren, wat zorgt voor een veilige en afgeschermde omgeving zonder afhankelijk te zijn van servers van derden. FileMaker Server maakt het mogelijk om meerdere gebruikers gelijktijdig toegang te geven tot dezelfde database, ondersteunt geautomatiseerde back-ups, en zorgt voor veilige gegevensoverdracht. Benieuwd naar de mogelijkheden van FileMaker Server voor jouw onderneming? Neem eens contact op.

SloosICT blaast leven in jouw FileMaker software

Wat zijn de kansen en mogelijkheden om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen met software op maat? Om prettiger, efficiënter en veiliger te werken? SloosICT brengt ze samen met jou in kaart.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

U

Analyse & Advies

Hoe wilt u graag werken? Wat heeft u nodig als het om uw software op maat gaat? SloosICT komt bij u langs voor een inventarisatie. Op basis van uw wensen krijgt u eerlijk en vrijblijvend advies voor de best passende oplossing.

Ontwikkeling & Implementatie

Uw wensen vertaalt SloosICT in concrete oplossingen: online databases, portals en applicaties. Het resultaat? Slimmer gegevens opslaan, bewerken én delen, op een manier die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsvoering.

Onderhoud & Uitbouw

Werkt u al met systemen, bijvoorbeeld op basis van FileMaker Pro? Zoekt u een goede oplossing voor onderhoud of heeft u nieuwe wensen? Met SloosICT blijft u werken zoals u dat wilt. Samen bouwen we jouw software uit.