Over Sloos ICT

Hoe wilt u werken met uw bedrijfsgegevens? ‘Op een manier die bij onze organisatie past’,  zult u zeggen. Lukt dit niet met standaardsoftware? Dan biedt maatwerk uitkomst. Sloos ICT verzorgt het voor u. Onze specialisaties zijn online databases, portals en applicaties. Deze helpen u om informatie snel en eenvoudig terug te vinden, te verwerken en te delen. Door processen te stroomlijnen werkt u prettiger én efficiënter.

Wensen vertalen

Goed luisteren, praktisch denken en vooral doen. Dat is typisch voor onze manier van werken. Opdrachtgevers waarderen de snelheid waarmee we hun wensen en processen vertalen n passende techniek. Op basis van analyse & advies ontwikkelen wij software waarmee u direct aan de slag kunt. Gebruikersvriendelijk en afgestemd op uw werkwijze en wensen.

Veilig informatie delen

Een database zorgt voor overzicht en structuur in uw bedrijfsinformatie. Wilt u informatie delen met uw teams en externe partijen? Hiervoor ontwikkelen wij online portals. Veilig en met volledige regie voor u als het gaat om toegang en gebruikersrechten. Ook wanneer u met privacygevoelige gegevens werkt, biedt een online portal uitkomst. Ga naar ontwikkeling & implementatie om meer te lezen over de producten die we voor u ontwikkelen.

Werken in de cloud

Voor het bouwen van online dataoplossingen maken wij gebruik van FileMaker Pro. Werkt u hier al mee? Dan help ik u graag met onderhoud & uitbouw van uw bestaande systeem.

Heeft u andere zaken nodig om uw systeem optimaal te laten draaien? Wij helpen u graag met zaken als een stabiele internetverbinding.

 

ISO 27001 gecertificeerd

Onze servers met de software zijn in een professioneel datacenter ondergebracht. Het technisch beheer is daarom in professionele handen. Tevens voldoen we hiermee aan de ISO 27001 norm voor informatie beveiliging. Uw data is in veilige handen.

 

 

Wat heeft u nodig?

Zoekt u maatwerksoftware om uw bedrijfsprocessen efficiënter te maken? Werkt u op dit moment met een systeem op basis van FileMaker Pro en zoekt u een partner voor onderhoud en eventuele uitbouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

U

Analyse & Advies

Hoe wilt u graag werken? Wat heeft u nodig als het om uw software gaat? SloosICT komt bij u langs voor een inventarisatie. Op basis van uw wensen krijgt u eerlijk en vrijblijvend advies.

Ontwikkeling & Implementatie

Kiest u voor bedrijfssoftware op maat? Uw wensen vertaalt SloosICT in concrete oplossingen: online databases, portals en applicaties. Het resultaat? Slimmer gegevens opslaan, bewerken én delen.

Onderhoud & Uitbouw

Werkt u met systemen op basis van FileMaker Pro? Zoekt u een goede oplossing voor onderhoud of heeft u nieuwe wensen? Met SloosICT blijft u werken zoals u dat wilt.

SloosICT

Support: filemaker@sloosict.nl

Directie: Fabian Sloos
06-42704085
fabian@sloosict.nl

Industrieweg 42
2254AE Voorschoten

KVK: 68791208
BTW: NL002061990B09

 

 

Locatie