We eat FileMaker for breakfast

Op zoek naar meer FileMaker expertise?

Je hebt gekozen voor FileMaker als de beste oplossing. Begrijpelijk!
Maar nu wil je de software uitbouwen, verbeteren, finetunen en upgraden naar de laatste technologische stand van zaken. Je wilt de applicatie stroomlijnen met de hedendaagse wensen van de gebruikers.

Maar het ontbreekt je aan tijd, kennis, ervaring en resources. 

En daarom zoek je de beste FileMaker expert(s) die jou daarin kunnen helpen.

We helpen je met jouw FileMaker ambitie

Heb je moeite om de juiste aanpak te bepalen voor je software behoeften?

Ervaar je uitdagingen bij het onderhouden en uitbreiden van je huidige FileMaker -oplossingen? 

Heb je het gevoel dat je niet het maximale haalt uit de mogelijkheden van FileMaker?

Loop je tegen beperkingen aan bij het aanpassen van je FileMaker-oplossingen aan veranderende bedrijfsbehoeften?

 

Onze FileMaker experts toveren jouw ‘business requirements’ naar een solide en moderne FileMaker applicatie

Met onze diepgaande FileMaker expertise bieden we meer dan alleen een standaardoplossing. We begrijpen dat jouw bedrijf unieke behoeften heeft, en daarom zorgen we voor een nauwkeurige vertaling van deze functionele behoeften naar een solide technische oplossing op maat. 

Wat ons onderscheidt, is onze aandacht voor detail. We streven naar kraakheldere integraties, waarbij we de wensen en eisen van gebruikers naadloos verwerken in de applicatie. 

Met onze FileMaker expertise zorgen we voor tevreden gebruikers en helpen we je om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die dit krachtige platform te bieden heeft.

Krijg al jouw Claris FileMaker software in een makkelijk overzicht

  • Maatwerkoplossingen

Wij bieden op maat gemaakte software oplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften en bedrijfsdoelen.

  • Gebruiksvriendelijk

Onze software is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, waardoor het eenvoudig te gebruiken is voor zowel jou als jouw team.

  • Efficiëntieverbetering 

Met onze oplossingen kunnen bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd, waardoor je tijd en middelen bespaart en efficiënter kunt werken.

  • Betrouwbaarheid 

Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze software, die wordt ondersteund door onze deskundige technische ondersteuning.

  • Groei en flexibiliteit 

Onze software oplossingen zijn schaalbaar en flexibel, waardoor ze kunnen meegroeien met jouw bedrijf en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften en omstandigheden.

 

Wat levert het op?

Tevreden end-users 

Met FileMaker kunnen jouw gebruikers genieten van intuïtieve interfaces en vlekkeloze prestaties, waardoor ze efficiënter kunnen werken en betere resultaten kunnen behalen. Dit leidt tot meer tevredenheid bij eindgebruikers en een verhoogde productiviteit binnen jouw organisatie.

Werkend systeem op basis van laatste technische zaken

FileMaker houdt jouw systeem up-to-date met de nieuwste technologieën, waardoor je altijd profiteert van de laatste ontwikkelingen in de wereld van software. Dit zorgt ervoor dat jouw systeem niet alleen optimaal presteert, maar ook klaar is voor de toekomstige uitdagingen en vereisten.

Gestroomlijnde bedrijfsprocessen 

Door FileMaker te gebruiken, kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en stroomlijnen. Dit resulteert in efficiëntere workflows, verbeterde communicatie en betere samenwerking tussen teams. Hierdoor kun je sneller reageren op veranderende behoeften en concurrentiedruk, waardoor jouw organisatie flexibeler en veerkrachtiger wordt.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

U

Analyse & Advies

Hoe wilt u graag werken? Wat heeft u nodig als het om uw software gaat? SloosICT komt bij u langs voor een inventarisatie. Op basis van uw wensen krijgt u eerlijk en vrijblijvend advies.

Ontwikkeling & Implementatie

Kiest u voor bedrijfssoftware op maat? Uw wensen vertaalt SloosICT in concrete oplossingen: online databases, portals en applicaties. Het resultaat? Slimmer gegevens opslaan, bewerken én delen.

Onderhoud & Uitbouw

Werkt u met systemen op basis van FileMaker Pro? Zoekt u een goede oplossing voor onderhoud of heeft u nieuwe wensen? Met SloosICT blijft u werken zoals u dat wilt.

Wij werken graag met:

SloosICT laat cloud software voor u werken

Wat zijn de kansen en mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen? Om prettiger, efficiënter en veiliger te werken? SloosICT brengt ze voor u in kaart en ontwikkelt software op maat.

SloosICT

Support: filemaker@sloosict.nl

Directie: Fabian Sloos
06-42704085
fabian@sloosict.nl

Industrieweg 42
2254AE Voorschoten

KVK: 68791208
BTW: NL002061990B09

 

 

Locatie